J. S Bach: János-passió a Mindenki Templomában

2016. 03. 20.

2016. március 20-án vasárnap délután 18 órakor Cser Miklós vezényletével, jótékonysági koncert keretében hangzott el a híres egyházi zenemű.

A Concerto Kamarazenekar és az Ars Nova Sacra Énekegyüttes élén ismét Mindenki Templomába látogatott Cser Miklós karmester úr. A virágvasárnapi jótékonysági koncerten Johann Sebastian Bach János-passiója hangzott el, mely zenemű Krisztus elárulásától egészen a Megváltó haláláig kíséri végig az üdvtörténetet.

A koncertet a Concerto Kamarazenekar (művészeti vezető: Cser Miklós) és az Ars Nova Sacra Énekegyüttes (karigazgató: Dr. Répássy Dénes) adta elő. Szólisták:

Varga Viktória - szoprán,
Magyar Szilvia - alt,
Kéringer László - tenor,
Kovács Péter - basszbariton,
Mikecz Kornél - basszbariton.

A koncertet a Mindenki Temploma Gyülekezetével és az Emberbarát Alapítvánnyal közösen bonyolítottuk le. A jótékonysági koncert nagyszerű lehetősége volt az ünnepre való készülődésnek, a hallgatóság pedig adományaival a szenvedélybeteg gondozást folytató Emberbarát Alapítvány tevékenységét támogathatta.

Vissza az előző oldalra

Emberekért Alapítvány | 2009 | CSS 2.1 valid | HTML 1.1 valid